R nest week 3

R nest week 3 oranje bandje na ontwormingR nest week 3, we zijn alweer zover. De puppies komen goed aan en mama Nana zoekt wat meer rust. We zien nog steeds een duidelijk verschil tussen de twee kleinere meisjes en de rest van de bende. Maar de kleine dametjes doen het goed en worden langzaam aan wat sterker. Ze laten zich niet zomaar wegduwen bij de tepel. In de loop van deze week, hebben verschillende pups geprobeerd om de werpkist van de buitenkant te bekijken.

R Wurf Woche 3 UmzugHet was een drukke week. We hebben de nageltjes van de pups geknipt, zodat ze Nana niet beschadigen. Dat betekent 6x18 nageltjes, dus in het totaal 108. En het is helaas niet zo dat de pups hiervoor rustig blijven liggen en afwachten wat er gaat gebeuren. Dus het is een klusje waarvoor je wat geduld nodig hebt. Ook het ontwormen stond deze week op de planning. Ontwormingspasta vinden de meeste pups niet echt lekker. Dus het werd weer een lekkere rotzooi.

Aan het eind van de week, hebben we een kleine verhuizing gehod naar een andere kamer. Vanuit deze kamer kunnen de de pups straks rechtstreeks en zelfstandig naar buiten en nieuwe avonturen beleven.

FOTO GALERIJ WEEK 2

VIDEO 1

VIDEO 2

VIDEO 3

VIDEO 4